Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović nakon tri spektakularna koncerta u Štark areni u Beogradu, zakazala je čak četiri koncerta u Zagrebu.

Naša mlada pevačica je rasprodala tri koncerta, a zbog velike potražnje zakazan je i četvrti.

Sportistkinja Ivana Brkljačić dala je svoju izjavu o ovome, jer je rukometašku utakmicu pratilio svega 2000 ljudi, iako su ulaznice bile besplatne.

Prija

Foto: Printscreen/instagram

 

- U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtujem ničiji odabir, ali, dragi narode, kad se organizuje sportsko takmičenje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i fudbalskih utakmica. Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigde na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom ne znate da se ponašate, odete pre cermonije dodele medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture. Za sport, pozorište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem - napisala je Ivana, koja je objavila čak i cenu ulaznica sa Prijin koncert, koje se kreću od 25 do 130 evra.

Osim sportistkinju, ovo je potkačilo i mnoge Hrvate, ali uspeh Aleksandre Prijović je i više nego očigledan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading