Stanija u emisji
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Stanija Dobrojević večeras je gost u emisiji kod Dušice Jakovljević, a od samog početka krenula je da iznosi razne tvrdnje na račun Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je preotela partnera, za kog je starleta trebala da se uda, ali isto tako i da mu rodi dete, ali nažalost je pobacila usled naglog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Stanija je ispričala da je porodici najavila venčanje, ali da je potom saznala da je otela muža, te optužila Aneli da je čitavu aferu iskoristila u svoju korist i za ulazak u rijaliti, a Asmina kako bi je finansirao i davao joj novac.

Stanija Dobrojević

Printscreen

 

- On i mene sad zove ,,ženo moja". Istina je, pokazao mi je slike, da tu nije bila samo ta devojka, ta crnka, nego 5, 6 devojaka drugih, pokazivao mi je prepiske šta joj je govorio, ona se nikada nije bunila za to što je on bio sa drugim devojkama, on joj je davao novac, da šopinguje. I sad se prvi put dešava, da se zaljubio, da odlazi za Ameriku i onda uzima skrinšotove - otkrila je Stanija i dodala:

- Došla je na Pink da proda priču, uplašila se, jer se prvi put zaljubio. Da je to bila neka druga devojka, jer sam i ja bila u fazonu da sam prolazna avantura. 

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading