Marko Miljković
Foto: Alo/Alo

Luna Đogani danas je izašla iz bolnice, nakon što je na carski rez dobila drugu ćerku Lanu, a nakon napušta se zaputila u dom gde ju je čekala mlađa ćerka Mia.

Pevačica se, kako kaže, pribojavala kako će Mia reagovati na sestru, međutim, kako sada ističe punog srca, bespotrebno se brinula, s obzirom da ju je ona već prvog dana oberučke prihvatila.

- Strahovala sam na reakciju Mie na bebu Lanu, ali posle današnjeg susreta, moje srce je mirno i spokojno! Mia ne da će biti najbolja sestra na svetu nego će mami i tati sve da pomaže! Od tolike ljubavi već prvi dan, Mia nas je oborila sa nogu. Brinula sam, ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života! Srećna majka. - napisala je Luna i objavom raznežila sve fotografijom.

Đoganijeva je fotografisala momenat dok je malena Lana drži za ruku, dok još uvek nije želela javno da objavi kako ona izgleda.

Podsetimo, bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu 4.10, beba je teška 3 kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.

MARKO IZVEO LUNU I ĆERKU IZ PORODILIŠTA

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (4)

Loading
Mia me oduševila

08.10.2023 20:20

Mia me oduševila svojom reakcijom.Dete puno ljubavi,štiti svoju sestricu,ne da nikom da joj priđe.

Sandra

08.10.2023 21:35

Zelim vam puno srece,zdravlja i ljubavi.

Nina

08.10.2023 22:10

Ziva i zdrava bila. Ma sva deca ovoga sveta, neka ih Bog cuva