Anica Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Lazar Ristovski iznenadio je javnost kada je otkrio da se razvodi od glumice Danice Ristovski.

Iako su delovali kao skladan par, oni su stavili tačku nakon 42 godine braka. 

Lazar je sada priznao da ima novu devojku, koja je nekoliko decenija mlađa od njega. 

Glumca je osvojila lepa i mlada glumica Anica Lazić. Ona je upravo sa Lazarom glumila u ostvarenju  "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija", a mnogi spekulišu da se par upravo tu upoznao i da su tu emocije planule.

Anica takođe snima film "Ruski konzul", a prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi.

Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

Snimila je do sada nekoliko televizijskih, kao i Jutjub reklama, pa bi se reklo da je aktivna i prisutna u svim sferama javnog sveta.

S Lazarom je do sada objavila samo jednu fotografiju, sa snimanja "Drim tima", a tada se nije dalo naslutiti da su njih dvoje postali privatno ljubavni par.

Podsetimo, Danica je nedavno otkrila kako se oseća nakon razvoda od Lazara i otkrila kako prolazi kroz ovaj težak period. 

@alo_portal Ognjen Amidzic izveo trudnu devojku na specijalitete iz Ugande! #fypシ゚viral #fypシ #alo #alonovine #ognjenamidzic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading