Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović će i 6. decembra peti put stati pred svoje brojne obožavaoce i otpevati najveće hitove koji su doveli do kupovine ulaznica skoro 70.000 ljudi!

Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku Arenu i postala apsolutni rekorder po broju zakazanih nastupa u zagrebačkoj Areni, čime je potvrdila status najtraženije regionalne zvezde.

I sama je iznenađena količinom podrške i navijača, ali je pre svega zahvalna:

- Peta arena, peto veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosan sam i od srca zahvalan na količini ljubavi i podrške koju mi pružate. Ne znam šta drugo da ti kažem – osim da te volim i jedva čekam da uživam i stvaram uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvek. Vjerujte da će svako veče u Zagrebu biti posebno - poručila je Prijovićeva svojim fanovima putem Ektra FM-a gostujući u Zagrebu, a piše "Večernji.hr".

Sa petom Arenom možemo da govorimo o broju koji se približava neverovatnih 90.000 fanova koji će uživati u najavljenom spektaklu na koncertima godine.

@alo_portal Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom stigla u prestonički hotel na rodjendan! 😊 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viral #ceca #cecaraznatovic ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading