Aleksandra Prijović Zagreb
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija/Profimedia

Folk zvezda Aleksandra Prijović zakazala je juče i petu zagrebačku Arenu.

Tim potovom obratila se i svojoj publici u Hrvatskoj, davala je izjave i za tamošnje medije, a jedna takva izazvala je burne reakcije u Srbiji.

Naime, Aleksandra je u jednom od izjava istakla da ne voli da je bilo ko prisvaja i da, kada negde pročita da je "srpska pevačica, dobije želju da taj deo odmah izbaci".

Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovek. Svaka država je za mene posebna – u Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako… Ja sam odrasla ovde - priča Aleksandra, pa nastavlja:

- Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam "srpska pevačica"... Ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija, ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori "samo naša". Gde god da dođem publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država - rekla je pevačica za tamošnje medije, što je izazvalo veliku buru u javnosti.

- "Ovo joj zaista nije trebalo", "Ti i jesi srpska pevačica, treba da se ponosis time", "Nemoj se dodvoravati bilo kome, nećeš na taj način skupljati poene" - bili su samo neki od komentara na mrežama, a bilo je i onih koji su podržali ovaj njen potez i istakli da prošlost mora da se ostavi po strani i da ona nije mislila ništa loše, već aludirala na to da muzika treba da spaja ljude.

Podsetimo, Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku Arenu i postala apsolutni rekorder po broju zakazanih nastupa u zagrebačkoj Areni, čime je potvrdila status najtraženije regionalne zvezde.

Sa petom Arenom možemo da govorimo o broju koji se približava neverovatnih 90.000 fanova koji će uživati u najavljenom spektaklu na koncertima godine.

Prija je nedavno održala i tri spektakularna koncerta u beogradskoj "Štark Areni".

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading