Veljko Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marko Bijelić (22), sin pevačice Dragane Mirković, ranije se nije eksponirao javno, a sada sve češćim objavama na Instagram nalogu stavlja do znanja da mu popularnost i te kako prija.

On je preko noći postao zvezda društvenih mreža, ali i predmet interesovanja mnogih devojaka. Njegov fizički izgled privlači veliku pažnju, a Dragana je nedavno otkrila da je mnogo bitnije kakva je on ličnost.

Ipak, Draganin sin u prvi plan stavlja svoje obrazovanje. Marko se nedavno pojavio u jednom spotu, u ulozi manekena, a fotografije sa seta prokomentarisala je i njegova majka. 

O njegovom ljubavnom statusu nedavno se komentarisalo kada je u jednom restoranu večerao sa Unom Čolić, ćerkom Zdravka Čolića. Nedugo zatim, pojavile su se i njihove zajedničke fotografije, a ova veza ni dan danas nije potvrđena. 

S druge strane, Veljko Ražnatović (27) od malena se pojavljuje u javnosti, a detalji iz njegovog života nikada nisu bili tajna. On je oduvek važio za zgodnog dečka, a kao tinejdžer često je imao veze sa poznatim devojkama.Veljko je sada oženjen Bogdanom Rodić sa kojom ima dvoje dece i čini se da mu porodični život prija.

Veljko se poslednjih godina bavi boksom, a Ceca je priznala da pred svaki njegov meč strahuje da se ne povredi. 

Ražnatović je veliki ljubitelj tetovaža, te ih na telu ima nekoliko. Jedna tetovaža naročito privlači pažnju a nalazi se na njegovom desnom ramenu. U pitanju je tigar, tetovaža koja je posvećena njegovom ubijenom ocu, Arkanu.

S obzirom da je Veljko ranije bio neko za čijim izgledom su devojke ludele, a da se sada iz senke pojavio i Marko, na vama ostaje da procenite koji od njih dvojice je bolji frajer. 

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading