Duško sa majkom
Foto: Alo/Printscreen

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića obožava fudbal, čak i trenira ženski fudbal, a ljubav prema ovom sportu nasledila je od tate.

Osim što trenira, Nika Tošić redovno sa ocem posećuje i utakmice, kao što je to bio slučaj i kada je kao mala sa mamom navijala za tatu dok se on još aktivno bavio fudbalom.

Shodno tome, ne čudi što Nika nije propustila meč Mađarska - Srbija u kom je naša reprezentacija, nažalost poražena, ali je devojčica objavila snimak sa stadiona i ukazala na nešto mnogo važnije.

Naime, dok se snimala na tribinama, Nika je skrenula pažnju na signal mira kojim se aludira na prestanak rata koji se vodi u Izraelu. Nema sumnje, time je pokazala da je povukla i na mamu, kao i da Jelenini stavovi i te kako dopiru do nje budući da svi znamo koliko se pevačica poziva na mir i oštri je protivnik svake vrste diskriminacije, a takođe je i vegan i oštro se bori za zaštitu svih životinja.

@alo_portal OVAKVU JE NE VIĐAMO ČESTO Karleuši kolega zapevao na uvce, a ona pala u sevdah #alo #alodnevnenovine #jelenakarleusa #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading