Živojinovići
Foto: Stock/E stock

Srpska pevačica Aleksandra Prijović, trenutno je najpopularnija mlada pevačica na našim prostorima, jer je u rekordnom roku rasprodala najveće hale po regionu.

Iako danas snima komercijalne i moderne pesme pevačica je tokom učešća u muzičkom takmičenju u kom je učestvovala pre 10 godina isključivo pevala narodnjake.

Naime, pojavio se snimak na društvenim mrežama iz takmičenja, gde je stručni žiri pevačici dao zadatak da prepozna neke od pesama izvođača zabavne i rok muzike. Kako se može videti na snimku Aleksandra nije mogla sa se seti ni ko peva, a ni koja je pesma u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mutav__plovak

Reč je o pevačici Viktoriji i pesmi "Barakuda",a žiri je bio siguran da će pevačica znati odgovor. Prijovićka je tada izjavila sledeće:

- Ja slušam pretežno narodnu muziku, ovo sam čula negde u prolazu ali stvarno ne znam ni ko peva ni koja je pesma. - rekla je pevačica u takmičenju "Zvezde Granda".

Podsetimo, pevačica Ana Sević, pojavila se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom progovorila je o svim aktuelnim temama. Povodom toga, Ane je rekla šta misli o velikom uspehu Aleksandre Prijović:

- Jako se radujem. Mi smo se upoznale kada je ona bila jako mlada. Od početka sam upućena u njenu priču, jer sam tada vodila Zvezde Granda i izuzetno sam ponosna što je jedna mlada osoba napravila ovakav lom i čestitam joj na tome. Ona je to zaslužila i bilo bi glupo da je drugačije - rekla je Ana.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading