LJUBINKU KLARIĆ NAPUSTIO SIN! Spakovao kofere i otišao kod oca, glumica skrhana od bola!
Printscreen

Glumica Ljubinka Klarić dobila je sina Kostu sa finansijksim konsultantom koji živi i radi u Americi. kako im brak nije uspeo, glumica se vratila u Beograd, ali je sin nakon teškog perioda otišao da živi sa ocem, što njoj po svemu sudeći teško pada.

Naime, Ljubinka je sada za domaće medije pričala o odvajanju od sina Koste, koji je nakon teškog perioda i borbe protiv zavisnosti od video igara, odlučio da se odseli iz Srbije i počne da živi sa ocem u Americi.

- Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo - kaže glumica i dodaje:

- Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći?" - rekla je Ljubinka Klarić za domaće medije.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading