Darko i Sloba
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Legendarni pevač narodne muzike, Ljuba Aličić, imao je opciju da izabere ko je bolji pevač, Darko Lazić ili Sloba Radanović. 

- Apsolutno Darko Lazić je bolji pevač, to nikada nije bilo upitno. Ne zbog toga što je Darko pobedio pevajući moje pesme u takmičenju, već on je zaista najbolji pevač i ne treba ga upoređivati ni sa kim. Na stranu šta ja mislim o njegovom privatnom životu- ispričao je Ljuba, prenosi "Scandal". 

Inače, Ljuba i Darko dugo nisu razgovarali. Aličić nije imao lepe reči o Darku, pa ga je više puta potkačio. Darko starijem kolegi nikada nije odgovorio na prozivke, a onda mu je sve oprostio kada se Ljuba pojavio na sahrani njegovog oca, Milana. 

Podsetimo, Ljuba je prisustvovao Darkovoj svadbi, a tom prilikom je potkačio njegovu bivšu suprugu Anu Sević i tom prilikom rekao da je potpuna glupost što se pojavila na svadbu bivšeg muža. 

@alo_portal Među mnogobrojnim zvanicana velikog veselja upriličenog povodom svadbe Darka Lazića i njegove izabranice Katarine našao se i legendarni Ljuba Aličić koji je javno otkrio svoje želje pevaču! #alo #aloonline #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryoupage #foryou #ljubaalicic #darkolazic #svadba ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

23.10.2023 10:15

To zato jer su prijatelji.. Svako ko ih slusa zna da Sloba uzivo pojede Darka

Gordana

23.10.2023 10:16

Sloba uzivo milion puta bolje peva, Darku je otisao glas