Bane preti Banetu
Foto: Alo/Foto: Privatna arhiva

Bivši rijaliti učesnik Bane Đokić tvrdi da prolazi kroz pravi pakao nakon što je izvesni V.M. krenuo navodno da ga progoni i upućuje mu jezive pretnje, a isti je pre dva dana napravio incident ispred televizije Pink u toku njegovog gostovanja, kada je, kako se navodi, pre toga ušao u njegov dom i uzeo rezervne ključeve od njegovog automobila, te u alkoholisanom stanju polupao njegov auto i oštetio sva vozila u blizini.

Bane tvrdi da ga je V.M. uznemiravao nakon saznanja da će gostovati u emisiji, koju je on morao da napusti kako bi policiji dao izjavu koja je intervensala po prijavi. 

Mi smo uspeli da stupimo u kontakt sa V.M. i čujemo njegovu stranu priče. On je istakao da je sve suprotno, pa je izneo skandalozne optužbe na račun Đokića.

- Uništio mi je život. Sve što je pisao je budalaština. Autovao me je svuda, kod kolega, prijatelja, porodice. Čak mi je i polomio ruku televizirom, za šta imam medicinski, policijski zapisnik, ali i svedoke. Zbog njega mi drhti levi zglob i dan danas. Ja više neću da ćutim. Isto se desilo i sa autom sinoć. Imam dokaze da je to zajednički automobil. Pretio mi je konstantno, zvao moje prijatelje, celu moju porodicu, objavio je javno naše intimne fotografije i uništio me. Takvim monstrumima ne bih dao ni da voze auto jer uništavaju ljudima živote. Ja ću kaznu platiti i štetu, ne kajem se, a on meni za moj život ne može i neće nikada. Zbog njega sam dao otkaz na poslu. Ovo što radi je nemoć, u pitanju je monstrum- rekao je V.M. za Alo!

Podsetimo, Bane Đokić je juče za Alo! ispričao svoju stranu priče iu otkrio detalje odnosa sa V.M. 

- Kada se sve to desilo i počela emisija, on je krenuo da me bombarduje porukama, da mi preti, da me čeka ispred Pinka, slao mi slike da je tu, međutim, ja sam morao da se skoncentrišem na emisiju i pitanja. U jednom trenutku su bile reklame i došao je inspektor sa obezbeđenjem. Izveli su me iz emisije i da mi kažu da je moj auto ukraden zato što je imao moj rezervni ključ koji je ukrao, polupao tri službena vozila na Pink televiziji, izašao na glavni put i krenuo u kontrasmer i zakucao se. Policija ga je privela, testirala na alkohol, imao je tri promila u krvi, odveli ga na VMA, zadržali na trežnjenju, a sve ostalo je predato sudu. - tvrdi bivši rijaliti učesnik.

- Ne znam šta mu je sve ovo trebalo, ja sam bio prvenstveno veliki čovek koji je želeo da mu pomogne. On ima problem sa alkoholom, apsolutno cela njegova porodica se buni i protivi njegovom ponašanju. Meni je mnogo žao svega i krivo mi je što je uradio ovo meni, pa sebi, njegovoj majci i apsolutno smatram da ovo nije trebao nikako da uradi. Loše se osećam, što je i normalno, ali još uvek ne mogu da verujem da je ovo sebi mogao da dopusti, mogao je glavu da izgubi i da završi na mnogo drugačiji i gori način. Ne znam šta da kažem, potrešen sam mnogo i cela moja porodica, a i njegova.

Ermin Biberović

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading