Sloba radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pevač Sloba Radanović u Višnjičkoj banji pazario je luksuznu kuću, koju su on i njegova supruga Jelena uredili po njihovom ukusu.

Naime, Sloba Radanović platio je kuću u Višnjičkoj banji 500.000 evra, a nedavno je pokazao i kako izgleda njena unutrašnjost. Sve je čist luksuz.

Kuća ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom.

U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo.

Za malog Damjana kupljen je poseban krevetac, dok će ponosni roditelji za sebe imati prostranu spavaću sobu.

Plazma televizor nalazi se u centralnom delu dnevne sobe.

Kuća je opremljena najnovijom tehnikom i nameštajem. Domom dominiraju tople nijanse, a kupatilo je prostrano i od mermera.

Podsetimo, Sloba Radanović se odavno dokazao kao pevač raskošnog glasa i talenta, međutim, uvek se držao sirovih narodnjaka i jednog te istog stila, a sada je napravio presedan na jednom od svojih nastupa.

Radanović je otpevao hit svoje koleginice i bacio publiku u trans.

Naime, Sloba je otpevao veliki hit Nataše Bekvalac "Kao nikotin", a svi koji su došli da ga slušaju, u najmanju ruku bili su oduševljeni kako je to pevač izveo.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading