Amar
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Amar Šabić (27), sin poznate bosanske pevačice Lejle Leki, poginuo je kada je autobusom sleteo sa kolovoza.

On je radio kao vozač autobusa, a dana 27.10.2023. godine, oko 16:50 sati Policijskoj stanici Zapad prijavljeno je od strane SHMP Doma zdravlja Tuzla, da se u Ul. Nikole Tesle, koja spaja južnu sa severnom saobraćajnicom, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao autobus javnog prevoznika. On je u junu ove godine podelio na svom Facebook profilu da je položio za tu kategoriju i jako se radovao poslu, ali mu se nije dalo.

Da sve bude gore, krajem avgusta Lejla je ostala bez oca i jedba je smogla snage da nastavi dalje sa nastupima.

Ona je o tome pre mesec dana obavestila svoje fanove i zahvalila se svima što su bili uz nju u najtežim trenucima.

Naime, ona se najpre zahvalila na porukama saučešća, a potom je objavila da se vraća poslu, međutim, sada je izgubila i sina, pa kako stoji u komentarima njenih fanova i prijatelja, tek sad neće moći da nađe snagu da krene dalje.

- Želim ti svu snagu ovoga svijeta da izdržiš ovu bol i tugu za svojim izgubljenim sinom koji nas je prerano napustio. Da mu dragi Alah podari lijep dženet, a roditeljima i familiji sabur - samo su neke od poruka podrške.

@alo_portal Pevačica otkrila da li je teško biti Jelena Rozga i kako se oseća u svojoj koži, a ova stvar joj jedino stvara problem 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fyp #jelenarozga ♬ original sound - Alo_portal

POTRESAN SNIMAK SA MESTA TRAGEDIJE Sin bosanske pevačice autobusom sleteo s puta

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading