Sanja Vučić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sanja Vučić sinoć je imala promociju svog albuma prvenca "Remek delo", na njemu se nalazi osam novih pesama, među njima i jedna duetska sa Nućijem, a za svaku pesmu urađen je i po jedan visokobudžetni spot.

Naime, ona je za album iskeširala 100.000 evra! 

- Samo tekst i muzika za jednu pesmu koštaju oko 10.000 evra, a kako se Sanja opredelila za najskuplje tekstopisce, aranžere i saradnike, nju je izašlo mnogo više! Srećom, neke pesme je pisala sama, pa je na njima uštedela, ali zato na spotovima nije. Uz sve olakšice i popuste koje su joj kolege muzičari dali, "pukla" je 100.000 evra - ispričao je za Informer izvor blizak Vučićevoj i dodao da je za neke od video-ostvarenja pronašla sponzore.

- U Dubaiju, konkretno, snimila je dva spota, za duetsku pesmu s Nućijem, i solo numeru "Đene, đene". Pomogli su joj naši ljudi koji tamo žive i rade. Iznajmili su joj jahtu, kamere, dronove, objekte na kojima je snimala, obezbedili dozvole za neke od najpoznatijih privatnih plaža... Na kraju tih spotova im se zahvalila - ispričao je dobro upućen izvor za Informer i dodao da je Vučićeva za svoj prvi nosač zvuka angažovala hitmejkere Aleksandra Milića Milija, Ljiljanu Jorgovanović, Kikija Florea, Marka Gluhakovića...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading