Sanja Vučić
Foto: Promo/Foto: privatna arhiva

Sanja Vučić sinoć je imala promociju svog albuma prvenca "Remek delo" na kojem je bilo mnoštvo njenih kolega koji su došli da je podrže. Ona je na ovom projektu radila svega tri meseca.

Naime, ona na novom albumu ima duet sa Nućijem, a pesma koju je najavila sa Teom Tairović trebala bi da ugleda svetlost dana krajem godine.

- Ne volim previše vremena da odvajam za stvaralaštvo iz razloga što jako brzo može nešto da mi dosadi. Inače, kada sam izbacivala Omađijan, ja sam čekala godinu dana da izađe. Onda kada se desio moment, onda sam bila u fazonu da neće ovo proći, ne sviđa mi se, ne radi me. Ovo neće nikog da radi, ovo je bezveze. Tada sam shvatila da treba da stvaram pesme što bliže datumu izbacivanja - rekla je pevačica.

- Nući je jako lak za saradnju, i vrlo lako se sve dogovorimo, još brže snimamo pesme i stvaramo pesme. On je Lav u horoskopu isto kao i ja, jer do sada sam duete samo sa Lavovima snimala. Tako da mi je nekako bio proveren recept za njega i ovu pesmu - rekla je ona i dodala:

- Desilo se da smo Tea i ja preko leta imali mnogo obaveza i dogovorile smo se da nećemo da žurimo. Dok je sa Nućijem bila obrnuta situacija jer ja volim da žurim. Tea je izrazila želju da ne želi da brza, a ja sam se složila jer želimo da to bude nešto fantastično i epohalno - rekla je Sanja prisutnim medijima sinoć.

 

@alo_portal Olivera Kovačević došla da podrži Sanju Vučić pa otkrila: Nemam ja para da mi ona peva na proslavi #alo #sanjavucic #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading