Milan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Današnji gost u emisiji Alo! Naslovna je voditelj Milan Milošević.

Život poznatog voditelja veoma je turbulentan i o njemu se piše i priča iako nije više deo ružičastog jata, a nakon brojnih turbulentnih poslovnih angažmana, Milan je seo na našu "vruću stolicu" i prokomentarisao tom prilikom aktuelne naslove.

Milošević se dotakao majke, teškog života, rijalitija, a spomenuo je i prelazak na Pink.

Istakao je i da je u stalnom kontaktu sa pojedinim učesnicima Zadruge i priznao da zna zbog čega se starleta Ana Korać više ne pojavljuje u medijima.

Milan je ostavio svoj pečat u pomenutom rijaliti formatu i smatra da ga na neki način većina njih kopira, ali ističe da to ne rade namerno, već da je on svoj posao obavljao odlično i da su prosto videli da to "pije vodu".

Milošević svojim izjavama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a verujemo da će tako biti i ovoga puta, budući da je voditelj svašta imao da kaže, a i poruči.

Celu emisiju Alo! Naslovna pogledajte na vrhu teksta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
stanko

06.11.2023 20:41

Када ћеш да покажеш дечка, што га кријеш?

MIKICA

06.11.2023 20:41

AU VRE I IMALI SU STA DA KOPIRA KO DA SI KO ZNA STA SI POSTIGO KAD SI BIO VODITE NISE SE PROSLAVIO NI KAO UCESNIK U RIJALITI A KAMO KAO VODITELJ I PUSTI DRUGE DA TE HVALE A NE SAM SEBE HVALIS KO MILJANA DA JE NEKA ZVEZDA TAKO I TI STIDI SE SAMOG SEBE JER NISI NISTA NI ZASLUZIO