Đuro Palica
Foto: Alo/Alo

Glumac Branko Babović ogromnu popularnost stekao je ulogom policajca Đuro Palica koji se pojavljuje u Policijskoj stanici, i u Kursadžijama.

Humoristički serijal „Kursadžije“ decenijama je zasmejavao gledaoce i mada se godinama ne emituje, glumci iz ove serije ostavili su veliki pečat i postali prepoznatljivi i mimo pozorišta. Jedan od njih je i Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica.

Branko se retko pojavljuje u javnosti, a sada smo imali priliku da ga uslikamo u centru Beograda

Glumac se, kako se može videti po fotografijama nije mnogo promenio od vremena kada je glumio u poznatom projektu, kada je pokupio sve simpatije gledaoca. 

Kako prepostavljamo, glumac je krenuo u obavljanje svakodnevnih obaveza, s obzirom da sada živi povučenim životom, daleko od kamera. 

Poznati glumac je sve vreme pravio grimase usled vetra.

Inače, Babović je 2017. godine imao operaciju, a operisao ga je isti tim sa VMA kao i prošli put kada mu je puklo debelo crevo. Glumac je i u oktobru 2021. godine hitno primljen u bolnicu, a lekari su se nekoliko sati borili za njegov život.

Kada je operisao debelo crevo, ubačena mu je stoma, tačnije kesa koja je regulisala probavni trakt, da bi mu lekari 2022. godine uzvukli tu kesu. 

Podsetimo, Branko je rođen je 8. juna 1956. u Nikšiću. Otac mu je rođen u Beranama, dok mu je majka poreklom sa Cetinja. Pošto se rodio u Nikšiću, a često posećuje Berane, za sebe kaže da je i Nikšićanin i Beranac, jer mu se to pitanje često postavlja.

Pored glumačkog talenta u koji smo se svi uverili, Palica je prošle godine sve iznenadio kada se u jednom prestoničkom klubu latio mikrofona i napravio neverovatnu atmosferu. 

Kao od šale otpevao je tada ni manje ni više nego Rokvićevu „Skitnicu“ i čuveni hit Džeja Ramadanovskog „Imati pa nemati“ i sve prisutne bacio u trans. Svi gosti pevali su sa njim uglas, a na kraju njegovo izvođenje pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Alo/ Đ.M.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading