Jelena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Nedavno je javnost uzdrmala vest o tome da je fudbaler Duško Tošić navodno u emotivnoj vezi sa pevačicom Inom Gardijanom, iako je još uvek u zakonitom braku sa pop divom Jelenom Karleušom.

Naime, Jelena je ove navode i sama demantovala na društvenim mrežama, a sada se, i to po prvi put, oglasila i sama pevačica i istakla da su to neistine.

- Ja ne mogu da pričam o nečemu što nije istinito. Očigledno da to nije tačno. Bila sam šokirana, jer ne mogu da shvatim otkud ja u toj priči. Pomislila sam "šta će meni to u životu". Naš zajednički snimak je nastao pre dve godine, s jedne proslave gde sam pevala na rođendanu - rekla je Ina, pa se osvrnula na to, što ju je JK javno odbranila na mrežama: 

Nema potrebe da budem zahvalna Jeleni Karleuši, i treba samo lepe reči o meni da priča - završila je Ina za "Kurir", a mnogi su odmah istakli da se ove reči neće dopasti Karleuši.

Podsetimo, poznanstvo Ini Gadrijan i Karleuše datira od 2016. godine, kada je bila na proslavi desetogodišnjice ljubavi Jelene i Duška.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading