Severina plače
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Severina Vučković uvek oduševi publiku svojom energijom. 

Sada je u toku nastupa iznenadila sve kada je usred pesme "Rođeno moje" zajecala na bini.

Pevačica se zaplakala dok je pevala na bini, obrisala suze i pokušala da nastavi, ali se ubrzo potpuno slomila i prekinula pesmu.

Publika je pevačici pružila ogromnu podršku skandirajući njeno ime tokom teškog trenutka, te se moglo čuti vrištanje i ovacije.

 

 

Ona je nedugo zatim nastavila sa nastupom kao da se ništa nije dogodilo. 

Podsetimo, Severina je nedavno imala ročište gde je tužena za uhođenje, a nakon toga se oglasila i otkrila svoju stranu priče.

- Dirnuli su mi dete i ne znam šta biste vi napravili da ste na mom mestu. Ovo je baš situacija gde umesto da država štiti dete, protiv mene su podigli optužnicu za delo nametljivo ponašanje jer sam dvema upletenim ženama slala SMS poruke, a koje me nisu blokirale. Dotične gospođe su pisale Državnom odvjetništvu i tražile da se pozavabe sa mnom i eto mene pred sudom. Umesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći, prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u fiokama. Apsolutno se ne osećam krivom, mislim da su te dve dotične gospođe trebale biti predmet istrage, jednu sam zvala krivonoga baba - rekla je Severina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading