Sanja Vučić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Sanja Vučić poslednjih meseci odlučila je da poradi na svom fizičkom izgledu, pa se tako posvetila treninzima, ali i pored toga je korigovala ishranu. 

Naime, Sanja se na svom Instagram profilu pohvalila  novim izgledom, a pozitivne reakcije nisu izostale.

Pevačica se slikala u ogledalu i tom prilikom zadigla duksericu ispod koje se video crni boji, koji joj je bio skroz priprijen uz telo i dodatno istakao njen tanak stručić. 

Podsetimo, Sanja Vučić je ostala bez oca, što je krila od domaće javnosti. O tome nikada nije pričala, a ljudi po njenom ponašanju nisu mogli da vide da u sebi krije tugu. Pevačica je otvorila dušu o odnosu sa svojim ocem, sa kojim nije razgovarala dugo vremena.

- Dešava se to da u dosta navrata, ne samo kada se desi tako neka tragedija, nekada ti ne bude ni do čega, ali da, izađeš na binu i uveseljavaš ljude. Ili da budeš lepa za fotkanje, lepa za spotove. To jeste uticalo dosta na mene, ali mislim da sam u procesu postala dobra glumica, da ne kažem folirantkinja. Da mogu prosto da to ne pokažem na licu, čak i nezadovoljstvo i tugu i patnju i slično. Ali svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu… Nije bio tu. Nije bio tu. Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer, kao, nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad… - ispričala je Sanja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading