Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Početkom devedesetih Ceca Ražnatović održala je nezapamćeno uspešnu turneju po Srbiji i regionu, a kako se uvek tražila karta više, morala je da peva i po dva, nekad i tri puta u danu.

Ona je o tome i sama svojevremeno govorila u jednoj emisiji.

- Zavšrila sam na infuziji u Urgentnom centru nakon koncerta u Smederevu i Kovinu. Dešavalo mi se i da padnem u nesvest, oslabila sam sedam kilograma - započela je Ceca i dodala:

 

- Jako je naporno, jedan koncert je pomeren, imam sedam dana da se odmorim i ovim putem se izvinjavam svojoj vernoj publici. Moj menadžer je to tako uklopio da imamo po dva i tri koncerta za veče, ali verujte, imala sam pauzu od dve godine, pa sam jedva čekala da mi izađe ploča i da se vratim na estradu, jer ipak je muzika moj život - izjavila je Ceca u emisiji "Nedeljno popodne".

Naime, tokom svoje prve solističke turneje po tadašnjoj Jugoslaviji, 1993. godine jednom prilikom održala čak dva koncerta u Smederevu i Kovinu, a pošto je na dan često imala i tri koncerta, nekoliko puta je padala u nesvest o čemu je govorila u pomenutoj emisiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading