Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Eliti je nastala prava drama kada se saznalo za prevaru koju je počinila Anita Stanojlović, što je Matoru jako povredilo i danima potvrđuje da nikada neće preći preko toga.

Ipak, ona se pribojava da će njena, i dalje zakonita supruga, biti sa devojkom sa kojom se dopisivala, Mateom Car. 

Matora je bila gošća kod voditelja Darka Tanasijevića, a pričali su o tome da je brak sa Anitom već dugo na staklenim nogama i da nijedna ne radi u prilog opstanja te ljubavi.

- Jutro je obeležila burna svađa sa Anitom - počeo je voditelj.

- Komentarišem s Markom, lakše mi je od kad se to desilo. Marko gleda sa strane kao neko ko nema emociju, ali ja gledam ovako. U jednom trenutku više nisam imala šta da kažem, sve sam joj rekla. Došla je na krevet i meni indirektno kaže ja ovo radim zbog tebe, ti si kriva. Znaš ti - ja sam kao kriva što ona izlazi bez dinara. Ja uhvatim sebe da joj kažem izvini, zamisli koja sam slepica i paćenik - rekla je Matora.

- Da li misliš da ta njena kvarnoća nekako tebi pada lakše, udaljava se od tebe - nastavio je Darko.

- Pa da, nisam se ni u jednom momentu premišljala oko odluke, ali sam imala emocije. Sinoć je rekla da ja nju ne volim više, ja nju ne gledam više istim očima. Postala je stranac za mene. Odlučila sam da prestanem da pričam o njoj, gadi mi se, ne želim da pričam više nekako - bila je iskrena Jovana.

- Koliko ti je to nabijanje u tuš kabini zgrozilo Anitu? - usledilo je sledeće Darkovo pitanje.

- Odvratno, plakala sam od besa i sramote. Šta mi je žena uradila. Namerno me gađa sa parfemima i stvarima da bih ja odreagovala - odgovorila je Matora.

- Da li misliš da bi Anita bila sa Mateom kada bi ušla - upitao je Darko.

- Mislim da bi, mislim da zato i radi ovo. Meni bi bilo teško kada bi Matea ušla, ali u drugu stranu bi mi bilo lakše - zaključila je Matora.

Podsetimo, Matora je pre neki dan istakla da i dalje voli Anitu, ali da ne želi na oči više da je vidi zbog svega što joj je priredila. 

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading