Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Extra FM/Igor Pavlović

Pevačica Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Areni u Zagrebu. Osim Jelene Rozge, koja je bila gost na jednom od njenih koncerata, nijedna hrvatska javna ličnost nije došla da podrži koleginicu. 

Međutim, tokom petog i poslednjeg koncerta sve je iznenadilo pojavljivanje ove poznate ličnosti na Aleksandrinom nastupu. 

Reč je o Ivici Propadalu (73), članu čuvenog benda "Teška industrija". On je iznenadio dolaskom na koncert, naročito zbog toga što se ne radi o muzici kojom se on bavi, a pojavio se sa 28 godina mlađom ženom Draganom Todorović.

Supružnici su snimljeni kako sede u VIP loži i prate koncert, a pored njih su bili i fudbaleri kluba "Rudeš", Karlo Špeljak i Mateo Pavlović koji su se zabavljali s društvom - piše "Telegraf". 

Ivica se inače bavi i slikarstvom, dizajnom, a do sada je izlagao na 70 samostalnih i preko 250 grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Upravo je on kreator statua za nagrade kao što su "Porin", "Dora" i mnoge druge. Nekada je radio u rudniku.

- Radio sam u rudniku mrkog uglja, a s "Teškom industrijom" svirao na TV Sarajevo. Rudari su me čudno gledali... "Pobogu, brate, šta ti radiš s nama?" - izjavio je jednom prilikom Ivica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading