Dragana i Ceca
Foto: Alo/Printscreen/Ataimages

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković sve više privlači pažnju, a do skoro se uopšte nije eksponirao u javnosti. Međutim, od kako je otvorio nalog na društvenoj mreži Instagram i dozvolio drugima da zavire u delić njegovog privatnog života, postao je opšta senzacija kako za pripadnike sedme sile, tako i za lepši pol.

I sama činjenica da mu je majka jedna od najboljih i najpopularnijih estradnih zvezda na našim prostorima je dovoljna da intrigira, a sin Dragane Mirković koji je preko noći postao zvezda društvenih mreža, svojim objavama je stavio do znanja da mu popularnost i te kako prija.

Svojom prvom fotografijom koju je postavio na društvene mreže, oduševio je domaću javnost prvenstveno svojim izgledom, stavom i držanjem. Lep, mlad, imućan, obrazovan, svi su komentarisali Marka.

Marka su do sada spajali sa brojnim devojkama, a jedna od njih bila je i ćerka Zdravka Čolića. O svemu što se pisalo Marko je ćutao, shvatio je da je tako bolje i okrenuo se razvoju svoje karijere i muzici, koja mu je jedna od glavnih hobija. Talenat za muziku povukao je na majku i svira klavijature.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Pevačica Dragana Mirković ne krije svoj ponos kada je njen sin u pitanju, ali prvenstveno je radosna što je dobrim vaspitanjem od njega stvorila momka na kojeg bi svako drugi mogao da se ugleda i prati njegov put, a jednom prilikom je poznata pevačica izjavila da su se za njenog sina zainteresovale čak i neke njene koleginice.

‒ “Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

Na njegovom profilu se mogu videti mnogi pozitivni komentari: “Marko ti si “copy-paste“ tvoja mama”, “Top zna se ko je Divin sin najlepsi najjaci najbolji frajer”, “Mnogo lepsi sa osmehom na licu a jos vise licis na mamu”, “…

Sin Dragane Mirković kojeg je dobila u braku sa austrijskim biznismenom Tonijem Bijelićem, ima diplome dva fakulteta, vozi reli trke, govori nekoliko stranih jezika, sposoban je za biznis pa često pomaže ocu oko poslova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading