Lana
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Hrvatska pevačica Lana Jučević, objavila je prvi fotografiju bebe.

Naime, ona se nedavno porodila, a sada je objavila fotku narukvica koje je dobila u porodilištu, a podelila je i delić bebe koju je dobila sa dečkom Filipom.

Lana je gotovo celu trudnoću provela u bolnici, ali je sada taj period iza nje.

- Za nekog si samo broj, a nekome si celi svet - napisala je na Instagramu.

 

 

Hrvatska pevačica Lana Jurčević porodila se u tajnosti, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Podsetimo, letos ove godine Lana je otkrila da je trudna, a trudnoća za nju nije bila nimalo lak period.

Lana je krajem jula objavila da je trudna, a zatim je dve nedelje kasnije otkazala sve zakazane koncerte. Krajem avgusta je zbog komplikacija završila u bolnici kada se i oglasial potresnom objavom.

Pevačica je zbog komplikacija u trudnoći danima bila u bolnici i često se javljala pratiteljima na Instagramu i fanovima. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tokom oktobra ove godine.

- Ovo je početak kraja' - bila je doktorova rečenica dok smo sedili na odeljenju hitne na kojoj sam završila tog 'nesretnog' petka - započela je ona u svojoj objavi:

- Znam kako zvuči… i nama su se 'odsekle noge' u tom trenutku, ali ne bih htela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu, ipak možemo pronaći onu neku nadu i svetlo koju je dovoljno da ponekad vidiš samo TI. I tako ide dan po dan, sat po sat, minuta po minuta. I sve prepustiš 'Onom Gore' - nastavila je ona u svojoj opširnoj objavi.

- Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me delili samo zidovi i po koji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i pre i biće nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigde jer hej, o tome se 'ne priča' - to se ne deli sa svetom, to je toliko bolno i osetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to... - rekla je ona između ostalog u objavi na Instagramu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading