Maja i Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Tokom leta koje je iza nas neprestano se govorilo o navodnoj aferi između starlete Maje Marinković i kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerica

Iako su oboje nekoliko puta demantovali navode i otkrili da između njoh ne postoji ništa više od druženja, i najmanja sitnica ne prođe nezapaženo kada su njih dvoje u pitanju. 

Naime, Desingerica je sada na svom Instagram profilu podelio video snimak gde prikazuje Maju kako citira stihove pesme uz karakterističan pokret rukama, što je izazvalo razne spekulacije o njihovom tajnom odnosu.

- Nikada nećeš biti gas - citirala je starleta Desingericu uz karakterističan pokret rukama koji poseduje popularni treper.

Podsetimo, Maja se pre nekoliko meseci oglasila povodom spekulacija da je u šemi sa poznatim reperom.

- Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom - kazala je Marinkovićeva tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading