Anđela
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Stravično nasilje nad psom u Zaječaru, koje je za svaku osudu, zgrozilo je javnost u Srbiji i šire, a brojne javne ličnosti ne kriju bes i tugu, te su uputili i brutalne poruke za počinioce.

Naime, na Instagramu se, besna i ogorčena, oglasila i mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, i tom prilikom uputila brutalnu poruku za ubice umiljate životinje, inače, kako se navodi, maloletnike.

Ona je podelila snimak psa uz emotivan opis i napisala "Ubice" ne krijući tugu i gnev zbog celokupne situacije.

Podsetimo, iz Udruženja Beta saopštilii su da je u Zmajevoj ulici u Zaječaru pronađenj mrtav pas. Vilica i glava nastradalog psa raznesene su, kako navode, petardama.

- Raznesena joj je vilica i pola glave. Pas koji je voleo decu. Obožavao decu. Pas koji je uveseljavao sve pse kojima priđe. Pas mlad, divan, napušten. Policija je izašla na teren, a komšije kažu da su sinoć petarde bacala deca 4, 5. razred. Nađena je i petarda pored - napisali su na iz Udruženja na društvenim mrežama, a komentari uznemirene javnosti samo se nižu.

Neutešni zbog smrti prelepe terijerke, oni su takođe apelovali na zabranu petardi i vatrometa.

- Zabranite petarde i vatromete. Ubijanje i stresove. Ona ovo nije zaslužila. Pas koji je celo leto proveo u centru, igrajući sa decom fudbal. Verovala im je beskrajno. Molimo vas, ukoliko imate neke informacije o ovome, o deci koja su bila sinoć u Zmajevoj ulici i kraju oko Tackove česme...molimo vas da nam javite. I druge će životinje, na ovaj način stradati. Mila, koliko nam je žao što ti, toliko divnoj, ovo jutro nije svanulo - zaključili su u svojoj objavi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading