Tea Tairović
Foto: Privatna arhiva/Foto: PrivatnaArhiva

Iza pevačice Tee Tairović je više nego uspešna godina, albumom „Balerina“ oborila je sve rekorde na muzičkoj sceni, a prvim solističkim koncertom na Tašmajdanu zadala je domaći zadatak znatno starijim kolegama.

Mlada pevačka zvezda za Alo! je govorila o emotivnom životu, ali i neostvarenim željama.

- Za mene je ova godina sjajna, to sam rekla i za prethodne dve, ali ova mi je promenila život. Sve te promene su pozitivno uticale na mene i nadam se da će se tako i nastaviti - rekla je Tea.

Ovim poslom bavi se već 12 godina.

- Sve ono što deluje da je stiglo preko noći, zapravo nije bilo tako, reč je o dugom nizu godina i mnogo rada, a ja se vodim time da kako radiš, tako ti i bude.

Tea Tairović

Foto: PrivatnaArhiva

 

U 2023. godini Tea je naučila da morate voleti svoj posao, a da biste se uspešno bavili muzikom, morate je obožavati.

- Ono što pripremam je puno ljubavi, računajući i album. Svim srcem ga želim, raduje me odlazak u studio, peva mi se, pišu mi se nove pesme, i to je dovoljan znak da će sve biti kako želim.

Pevačica se u potpunosti posvetila poslu.

- Moj posao je moj život, sve sam podredila tome. Naravno, na prvom mestu je moja porodica, pa sve ostalo, ali pošto moja porodica ima razumevanje za moje snove, želje i ljubav, onda im je jasno zašto sam posao stavila na prvo mesto.

Kada govori o ljubavi, Tea misli na onu prema svojoj porodici.

- Partnersku ljubav još nisam našla, ali imam dobar osećaj, sto posto sam sigurna da će se ubrzo desiti. Istina je da će biti teško da sve uklopim, ali dosta je bilo, ovo je peta godina kako sam sama. Nema smisla. E, sad, ako on ne bude ima potpuno razumevanje za moj posao, neće mi ni biti partner. Toliko je jednostavno.

To što je trenutno sama, kako nam je istakla, ne umanjuje njenu veliku želju - da se ostvari u ulozi majke.

- Volela bih da budem mama i da imam ne jedno, već više dece. Jedinica sam i odrastala sam sa željom da imam brata ili sestru. Zato bih volela da moje dete ima nekoga zbog kog se nikada neće osećati usamljeno.

Tea Tairović

Foto: PrivatnaArhiva

 

Kao što je poznato, Teini roditelji su se razveli, ali uvek su oboje bili tu za nju.

- Moji roditelji su normalni ljudi koji i danas lepo funkcionišu. Danas još lepše nego pre 20, 25 godina. Uvek su sarađivali oko mene i bili tu za sve moje potrebe, tako da nikada nisam osetila da nemam zajednicu. To preporučujem svim ljudima koji se rastanu, razvedu. Prioritet treba da im bude ono najsvetije što imaju, a to je dete.

Zakazala sam Arenu!

Tea je počela koncertnu turneju u Beogradu na otvorenom, a 2024. će održati i koncert u Areni.

- Već se zna i termin, ali još ništa ne smem da otkrivam. Mogu da kažem da novi album izlazi 26. aprila, tako da me raduje što ću sa svojom publikom pevati nove pesme u Areni. Te pesme su zaista lepe, i ne mogu da dočekam da ih svi čujete - rekla nam je Tea.

Najveća mana mi je kašnjenje!

Kao svoju najveću manu, pevačica je izdvojila to što kasni.

- Ne volim da kasnim, ali prosto se desi. Već mi je ponestalo izgovora za kašnjenje, tako da se više i ne trudim da lažem o saobraćaju, da se pokvario lift, da sam izgubila ključeve. Tu manu imam odmalena, oduvek sam kasnila i u školu. Kad mi neko kaže da kasni pola sata, ja sam najsrećnija na svetu - priznala je Tea.

Piše: Nedeljko Kiš

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading