STOKO, SVE BIH VAS STRPALA U ZATVOR: Luna Đogani slomljena zbog smrti Janjuševog brata, njima uputila brutalne reči
Foto: Alo/Printscreen

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo, izvršio je samoubistvo, nakon čega je bivši košarkaš izveden iz Elite u kojoj je boravio poslednjih meseci.

Javnost je ostala šokirana nakon saznanja ove tragične vesti, a spekuliše se da je sebi oduzeo život zbog sajber nasilja, koje je trpeo mesecima. 

Ovim povodom se oglasio i poznati influenser Luka Krivokapić koji je snimio video na društvenoj mreži Instagram. On se obratio svima koji su vršili sajber nasilje nad preminulim Mihajlom, a njegov snimak podelila je i Luna Đogani.  

- Muka mi je više da stavim SOS broj za suicid. I muka mi je da se oglašavam više svaki put kad neko izvrši samoubistvo zbog sajber nasilja, zbog vas - krvoželjnih ološa. Muka mi je više. Osmislite neki broj za krvoželjne ološe, koji imaju potrebu da na Tviteru razvlače sve i svakoga i da dovedu nekoga do samoubistva. Mnogo je bitnije lečiti takve monstrume, nego ljude koji se na kraju ubiju. Jer ljudi koji se na kraju ubiju, ubiju se zbog takvih monstruma. A onda na kraju oni ispadnu bolesni jer su se ubili... Vi ste ti koji su bolesni i koji su ostali u životu. Mesecima se taj Mihailo Janjušević, Janjušev brat, oglašavao na Tviteru i na najkulturniji mogući način odgovarao na takve poruke. Izvolite, pa pročitajte. I šta se sada dešava? Svi koji su ga najjezivije komentarisali, su sada zaključali svoje Tviter naloge. I šta sada sledi? Za dan ide tračarenje šta se sada desilo, ide dan "oplakivanja", dan sahrane, tri dana čekanja da se smiri situacija... - rekao je, između ostalog, Luka u svom klipu.

Luna Đogani podelila je Lukin snimak, pa se obratila ljudima koji maltretiraju druge preko društvenih mreža.

- Sve bih vas strpala u zatvor, stoko jedna na Internetu... - napisala je Luna Đogani.

Podsetimo, Luna Đogani i sama je bila žrtva sajber nasilja nakon što je u prvoj sezoni Zadruge uplovila u odnos sa tada oženjenim pevačem Skobom Radanovićem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading