Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Sloba Radanović na današnji dan pre četiri godine ostao je bez oca Dušana. Od tog 31. decembra, njemu nijedan doček Nove godine više nije isti.

Tada je pokazao koliko je profesionalac, i pored najtežeg životnog udarca, on je došao na nastup u jedan beogradski hotel. Duša mu se kidala, a on je zbog njegove publike pevao.

Danas, on je na svom Instagram storiju, ocu uputio emotivne reči. Prisetio se tog dana.

- Na današnji dan, negde u ovo vreme si nas napustio, a ja se u tom trenutku probudio iz sna. Osetio sam da si otišao. Voli te sin najviše - napisao je pevač i objavio fotografiju sa ocem koji mu je, pored majke, bio najveći oslonac i najveća podrška u životu.

Podsetimo, Sloba Radanović Nove godine uglavnom provodi radno, ali je tu uvek za svoju porodicu što je dokazao više puta svojim delima. 

Radanović je poznat kao veliki vernik, a ove godine postao je nasrećniji čovek kada je dobio sina Damjana. 

- Iskreno da ti kažem, ja tu Novu godinu nešto i ne doživljavam kao neki praznik. Stalno ističem da volim Božić, Badnje veče, Vaskrs, Nikoljdan, to je moja slava. A Nova godina mi, valjda zato što je radim, volim je zbog dece, da im ulepšam taj praznik. Oni sve to vole, ne želim da ih uskratim za te novogodišnje čarolije - kazao je Radanović koji s decom nije pisao pismo Deda Mrazu, već nekom drugom:

- Nismo pisali pismo Deda Mrazu, ja ću im podeliti poklone za Božić. Oni znaju da bi tebalo da pišu pismo Sv. Nikoli, da im on donese paketiće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading