Život kao priča
Foto: Promo/Promo Una TV

"Život kao priča" - subota, 6. januar u 19 sati na Una televiziji.

Petar Ristić je čovek koji je pre nekoliko meseci odlučio da pokloni svoj stan porodici sa decom koja nema krov nad glavom, i isto tako odlučio da toj porodici za koju se opredeli plaća račune.

Ovaj divni gospodin je do sada obišao više od 30 porodica i javljalo mu se na stotine i stotine ljudi, a on je tek nedavno doneo odluku kome će stan i pokloniti.

U specijalnoj božićnoj emisiji “Život kao priča”, na Badnje veče od 19 časova, Petar će ekskluzivno pred kamerama Una televizije uručiti ključeve od stana porodici Đalinac - koja je do maja minule godine bila šestoločana, ali sada je čine majka Biljana i četvoro dece.

Članovi porodice Đalinac su dve decenije živeli kao podstanari - plaćajući račune, kiriju, školujući decu i jednostavno preživljavajući kraj sa krajem sa jednom platom, jer kada se Đura, glava porodice, razboleo ostao je bez posla.

Samo nekoliko meseci pošto će izgubiti borbu sa kancerom Đura se venčao sa Biljanom, ženom koju je pre 20 godina sasvim slučajno upoznao u vozu.

Autorka ove neverovatne priče, više puta nagrađivana novinarka Jasna Đurović, pored ključeva stana Biljani Đalinac će odneti još jedan neobični poklon – pismo koje je njen suprug napisao dva meseca pred smrt, uz izvinjenje da je „iz voza morao da izađe koju stanicu ranije”.

Ne propustite ovu emotivnu priču u subotu, 6. januara u 19 sati na Una TV.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading