Aleksandra Prijović
Foto: Printscreen/Foto: BlicTv

Folk zvezda Aleksandra Prijović nikada svoj privatan život nije krila o javnosti, a o razvodu njenih roditelja pričala je u više navrata, međutim, nikada ovako detaljno i sa velikim bolom u glasu.

Aleksandra je imala samo tri godine kada su se njeni roditelji rastali, ali je istakla da joj nikada nije manjkalo pažnje i da su svi istu pokušavali da joj nadomeste.

Prijovićka je priznala da ju je slomila činjenica da su svi bili skupa na njenom koncertu, a dok je govorila o tome, rasplakala se i ona, ali i gosti u studiju.

- Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju, i, na mom koncertu su bili svi zajedno, i... Eto, taj trenutak. Ja razumem, i svako živi svoj život, i kada neko ne može zajedno ni ne treba da bude zajedno, i to je sve okej, ali ja kao neko ko je uvek maštao o tome da imam veliku porodicu, nisam imala, i onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno... i posle toliko godina, sada na koncertu, posle koncerta, mislim da je u Nišu bilo, da su bili svi zajedno. I tata sa suprugom, i majka, svi su bili tu na istom mestu, što se desilo možda dva, tri puta - iskrena je bila Aleksandra u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji, a ova njena izjava rasplakala je sve u studiju, što je i sama pevačica primetila.

Podsetimo, muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je brojne koncerte u 2023. godini, čime je oborila i rekorde, o kojima se dosta pričalo, a sada je sumirala utiske i otkrila kako se oseća.

Aleksandra se dotakla svog supruga, Filipa Živojinovića, karijere, ali i prinove.

- Filipa na koncertima čujem u slušalici, i kada mi kaže: "Zamisli šta smo napravili iz onog našeg podruma, pogledaj nas, pogledaj nas gde smo večeras". I ja tu, gotovo, bukvalno gutam knedle, ne mogu sebi da dođe. Kada vidim, mamu, tatu, baku, deku... - počela je Aleksandra.

- Šta me je najviše guralo napred, o ovome nikada nisam ni pričala. Kada smo Filip i ja krenuli da se zabavljamo pre osam godina, niko nije mogao da zamisli, pa ni ja prva, koliko će on meni značiti u karijeri. I nekako godinama, sve ono što smo radili su neki ozbiljni pevači, producenti, kompozitori komentarisali kao sve je to lepo što vi radite, super je to, ali nije to za veliki koncert. Sve ovo što smo mi zajedno napravili niko nije gledao na taj način da od toga zaista može i nešto ovakvo da se desi. Dok smo mi verovali od prvog dana. Uvek kada ti ljudi kažu da to ne možeš, tad najviše možeš - rekla je ona za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading