Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Andrijana Lazić poginula je u Dubaiju 10. januara, kada je pala sa 24. sprata zgrade, a njena borodica neutešna je od bola.

Andrijanin otac, Nebojša, progovorio je za medije o tragediji koja je njegovu porodicu zavila u crno i otkrio nepoznate detalje.

Nebojša je otkrio kako je dobio prve informacije o smrti svoje ćerke.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - započeo je Nebojša s knedlom u grlu, pa otkrio da je čuo da je sve nesrećni slučaj, ali da nije siguran da je to istina.

- Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana - dodao je otac pokojne Andrijane.

Nebojša se prisetio poslednjeg dana koji je proveo sa svojom mezimicom, neposredno pre njenog odlaska na put u Dubai.

- Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - zaključio je Andrijanin otac Nebojša za "Republiku".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading