Nastup Harisa Džinovića
Foto: Alo/Ivan Stanivuković

Pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom ima ćerku Đinu, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, ali i sina Kana, koji ne voli da se medijski eksponira.

Naime, Đina Džinović na društvenoj mreži Instagram broji 130.000 pratioca. Ona svojim objavama, lepotom, ali i izvajanim telom privlači veliku pažnju javnosti, dok je, zarazliku od nje, njen brat sušta suprotnost sestri i ne voli da privlači veliku pažnju medija, te ga javnost može retko kada videti.

Na njegovom Instagram profilu se mogu naći istaknute objave sa putovanja i fotografije sa njegovom partnerkom, koja je izuzetno lepa, ali ostale detalje iz svog života čuva za sebe.

Haris poštuje odluku naslednika, te ga ne presira da se sa njim pojavljuje na nastupima i javnim događajuma, a jednom prilikom je govorio o roditeljstvu i vaspitavanju svoje dece.

– Mislim da sam okej tata. Oni više prave problema sami sebi nego mi njima. Ima mnogo stvari koje oni ne znaju, a misle da sve znaju. U naše vreme se znalo, kada dođe otac sa posla ne sme niko da mrdne iz kuće i to se danas promenilo, ali ne na dobro. U naše vreme znao se red. Ja ovoga mog kad nazovem i pitam šta radi, on kaže da uči i to je najveća podvala svakog deteta, jer zna da ću reći: "Bravo, uči, sve je super" - iskren je bio Haris.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading