Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jedan od naših najpoznatijih estradnih, bračnih parova - Haris Melina Džinović, rešili su da stave tačku na jednu deceniju dug brak.

Vest je kao bomba odjeknula u domaćim medijima, a povodom svega se oglasila i Melina koja je zamolila medije za privatnost i razumevanje.

Sada se ovim povodom oglasio Haris Džinović koji je istakao da se sprema da ide na put.

- Ne mogu davati komentar, ne dajem izjave na tu temu. Idem na put, spremam se. Zaista sada ne mogu ništa da potvrđujem - poručio je Haris za Alo!.

Inače, pre nekog vremena Haris je javno priznao da je Melina na početku njihove veze bila veoma ljubomorna.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - rekao je Džinović tada.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading