Haris Džinović bez šešira
Foto: Alo/Printscreen

Vest da su se Haris Melina Džinović razveli, odjeknula je u domaćim medijima, a polako isplivavaju i detalji.

Iako su domaći mediji pisalo kako je Haris napustio porodičnu vilu na Senjaku, on je sada uhvaćen u trenutku dok je napušta istu, a društvo mu je pravio javnosti nepoznati muškarac.

Pevač i modna kreatorka važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a sada su rešili da na svoj brak dug 22 godine, stave tačku.

Podsetimo, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije. Podsetiumo, kako za Alo! priča izvor blizak paru, Haris je već odredio kome će ostaviti imovinu. - Haris je ostavio sebi nekretnine u inostranstvu, dok je Melini i naslednicima ostavio kuću na Senjaku vrednu 2 miliona evra - rekao je izvor za Alo! i dodao: - Uz to da sve troškove oko dece pristaje da snosi on,putovanja, školovanje... - tvrdi za nas izvor bizak porodici. Kako izvor dalje navodi, Melina i Haris od 2020. godine ne žive više zajedno, odnosno, kada je Haris u Beogradu, Melina nije.

- Ne mogu davati komentar, ne dajem izjave na tu temu. Idem na put, spremam se. Zaista sada ne mogu ništa da potvrđujem - poručio je Haris za Alo!.

Podsetimo, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Podsetiumo, kako za Alo! priča izvor blizak paru, Haris je već odredio kome će ostaviti imovinu.

- Haris je ostavio sebi nekretnine u inostranstvu, dok je Melini i naslednicima ostavio kuću na Senjaku vrednu 2 miliona evra - rekao je izvor za Alo! i dodao:

- Uz to da sve troškove oko dece pristaje da snosi on,putovanja, školovanje... - tvrdi za nas izvor bizak porodici.

Kako izvor dalje navodi, Melina i Haris od 2020. godine ne žive više zajedno, odnosno, kada je Haris u Beogradu, Melina nije. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading