Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Javnost ne prestaje da bruji o iznenadom razvodu pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović.

Mnogi su mislili da je u njihovom braku sve bajno, iako su retko pričali o svom privatnom životu, a ova vest je mnoge šokirala, budući da su delovali kao skladan par.

Haris je, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, otkrio kako su njegove ljubavi mahom bile tragične i da je jurio za devojkama.

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio k'o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena - pričao je Haris jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom" koja se emituje na Blic televiziji.

Podsetimo, kako za Alo! rekao izvor blizak paru, Haris je već odredio kome će ostaviti imovinu.

- Haris je ostavio sebi nekretnine u inostranstvu, dok je Melini i naslednicima ostavio kuću na Senjaku vrednu 2 miliona evra - rekao je izvor za Alo! i dodao:

- Uz to da sve troškove oko dece pristaje da snosi on,putovanja, školovanje... - tvrdi za nas izvor bizak porodici.

Kako izvor dalje navodi, Melina i Haris od 2020. godine ne žive više zajedno, odnosno, kada je Haris u Beogradu, Melina nije. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading