Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Majka voditeljke Jovane Jeremić, Olga, veoma je ponosna na uspeh svoje ćerke, a više puta Jovana je pričala o njihovom odnosu, koji se menjao kroz godine.

Olga je samo jednom govorila za medije, a tom prilikom istakla je šta misli o ćerki.

- Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora da prikočiNikad dosad nisam dala izjavu za televiziju... Ja Jovani dajem 101 savet, ali nisam baš sigurna da li sluša - pričala je tom prilikom.

Jovana, sa druge strane, ne krije da se sa mamom ne slaže oko svega.

- Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto sto nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za baš velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka - istakla je ranije na društvenim mrežama.

Otac voditeljke je takođe godovio za medije, te istakao kako mu smeta što Jovana neretko u javnosti spominje intimne detalje.

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo, ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje. Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - kazao je za emisiju "Premijera - vikend specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading