Sejo Kalač
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Pevač Sejo Kalač, sumirao je godinu iza nas, i kako sam ističe nije bila baš nešto posebna, pa bi želeo što pre da je zaboravi.

On je u za domaće medije da sa Aleksandrom Prijović voleo da snimi duet, gde je pomenuo i njenu majku Borku:

– Iskren da budem samo s Aleksandrom Prijović. Ja tu danas divnu devojku, odličnu pevačicu poznajem još kada je bila dete. Svojevremeno sam mnogo radio s njenom mamom Borkom. U ta dobra stara vremena Borka je pevala u jednoj poznatoj diskoteci u blizini Pule i ja sam tamo gostovao. Tada smo se upoznali, a Borka je jedna divna žena, baš kao i njena ćerka danas. Poslije toga imali smo još nekoliko nastupa. Tada je Borka vodila Aleksandru sa sobom. S razlogom je Aleksandra danas najpopularnija, fino vaspitana, kulturna i s velikim poštovanjem starijih kolega.

Podsetimo, nedavno se pojavio se video snimak poznatog pevača Seja Kalača koji se već duže vreme ne pojavljuje u javnosti, pa je javnost imala priliku da vidi kako on danas izgleda ali i zvuči.

Naime, pevač se povukao iz javnosti i zapostavio svoju karijeru iako je neretko isticao da živi za pesmu. Pevač se, kako su tada mediji prenosii u jeku karijere zaljubio u devojku iz Slovenije i stavio tačku na brak sa ženom sa kojom je dobio dvoje dece. Romansa sa Slovenkom je trajala sve do trenutka kada je njegova karijera počela da se urušava, tada ga je ona ostavila, a on se odao alkoholu.

Najportal 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading