ZATVOR, KRAĐE, TEŠKA SAOBRAĆAJKA! Ovo je sin Snežane Đuričić, zbog njega je prošla pakao u životu, a tu nije kraj užasima
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mnogi misle da deca poznatih ličnosti  imaju sve što požele, uživaju u izobilju i luksuzu. Međutim, nije uvek tako. Neki od njih su imali krimanalnu prošlost i ozbiljne probleme sa zakonom.

Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, zbog više krađa,bio je uhapšen pre četiri godine u Beogradu. 

Naime, to mu nije bio prvi put da je bio u problemu sa zakonom. On je bilo učesnik dve saobraćajne nesreće koje je izazvao, a u kojma je bilo povređenih i poginulih osoba.

Domaći mediji su preneli da je on zbog saobraćajne nesreće bio osuđen na četiri godine zatvora. U toj nesreći život je izgubila njegova tadašnja devojka. Na sve to, kako navode mediji, bilo je i prijava protiv njega za nasilje u porodici, pišu "Novosti".

Kako se u medijima spekulisalo, majka i sin nisu u dobrim odnosima, a pojedini mediji su pisali i da je on postao beskućnik.

Osim toga, Marko je navodno pobegao iz ustanove u kojoj se lečio od alkoholizma.

Podsetimo, nedavno je Snežaninog muža Vanju Miloševića, glumica Tamara Aleksić u svojoj objavi na instagramu isprozivla i iznela niz optužbi.

– Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna - napisala je tada Miloševićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading