Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pop diva Jelena Karleuša je prošle godine obradovala svoju vernu publiku, te je čak izbacila i dva albuma u roku od nedelju dana, koji su za kratko vreme došli oduševili javnost. 

Pevačica je nove pesme snimala za svetsku produkciju Universal.

Međutim, nakon šest meseci njene pesme su uklonjene sa jedne od najpopularnijih društvenih mreža TikTok, a Jelena je sada objasnila i zašto.

- Pesme sa albuma, Alfa i Omega uklonjene su sa TikTok-a zato što je moj label Universal i nema postignut dogovor sa tom društvenom mrežom. Uklonjene su pesme svih Univerzalovih izvođača na svetu to je manje više kompletna svetska muzička elita. To ne važi za lokalne izdavače i domaće kuće u Srbiji tako da imate sve druge. - napisala je Karleuša.

Podsetimo, JK je nedavno komentarisala javne ličnosti, među kojima su bili i reperi, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić, Nući.

- Postao mi je nešto simpatičan u poslednje vreme. Pošto znam da je zajedno sa onim "malim zubom" (Vojaž, prim. aut.). Taj mali mi je bio simpatičniji, ali u poslednje vreme, otkad pominje Cecu u nekoj pesmi... Definitivno ovaj mali sad ima sve simpatije. Onaj mi je otpao od srca - rekla je tom prilikom Karleuša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Лавеж

06.02.2024 20:07

Тим примером да крену и остали!!!