Glogi
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Otac preminulog glumca Nebojše Glogovca, protojerej-stavrofor Milovan preminuo je noćas, šest godina nakon smrti sina.

On je bio sveštenik u penziji, a o svom sinu uvek je govorio sa puno ljubavi.

Podsetimo, povodom šest godina od smrti Nebojše Glogovca, njegov otac, protojerej stavrofor Milovan Glogovac, u emisiji Oko magazin prisetio se poslednjih dana svog sina. Ujedno, otkrio je da Nebojša nije jedini član porodice koji je preminuo od raka pluća.

- Otišao je kod hirurga, ali pomoći nije bilo. Organizam je bio u takvom stanju da ništa nije moglo da se uradi. Ubrzo je preminuo od kancera pluća - kazao je.

- Za Novu godinu je napipao nešto tvrdo u stomaku i kašljao je. Otišao je na skener, koji je pokazao nešto sumnjivo. Odmah se zaputio u Nemačku, gde mu je doktorka rekla da je to izlečivo. Dodala je da nema potrebe da ostaje u Nemačkoj jer je terapija koju će dobiti u Beogradu ista svuda u svetu. Primio je prvu terapiju na onkologiji i malo se oporavio. Međutim, krenula je metastaza na jetri. Dobio je drugu terapiju i delovalo je da je dobro. Nekoliko sati kasnije mu je pozlilo. Dežurna doktorka je pokušala animaciju, ali nije uspela. Upokojio se u petak, 5. februar. Sahranjen je u utorak, 9. februara - zaključio je bolnu ispovest otac Nebojše Glogovca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading