Dragana
Foto: Alo/Foto: Alo!

Muzička zvezda, Dragana Mirković, nakon prvog spektakularnog koncerta u Štark Areni, u subotu veče je nastavila sa svojom publikom u prestonici da slavi jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni.

Deset godina je trebalo da se obori rekord u dužini trajanja koncerta u beogradskoj Štark areni i Dragana je na proslavi svog jubileja uspela u tome, pobedivši sopstveni rekord.

Naime, Dragana je pevala čak četiri sata i 45 minuta, i tako srušila svoj prethodni rekord koji je bio 4 sata i 15 minuta.

Međutim, posle najduže žurke, Dragana se obratila svojim fanovima i saopštila svoju odluku - što je mnoge u Areni rasplakalo, jer ovo je kraj, što se makar tiče Arena.

- Samo da vam kažem da sam vam beskrajno zahvalna što ste večeras bili sa mnom i juče bili sa mnom. I što ste obeležili 40 godina moje karijere, ali ono što sam želela da vam kažem na početeku, ustvari ne bih volela jer tada bismo svi bili tužni - rekla je ona i nastavila:

- Mi ćemo se i dalje družiti, pevati, negde, bilo gde, ali ono što garantujem da je ovo moja poslednja Arena, samo da znate - rekal je Dragana nakon čega su se mnogi u Areni rasplakali, dok su drugi uzvikivali. "Idemo na stadion, idemo na stadion".

Dragana je objasnila da ovo nije kraj njene karijere, ali da koncerte u Arenama, koji su neke vrste dokaze, neće raditi.

- Zato vam dugujem sve, mnogo vas volim i nemojte nikada da zaboravite da je tu uvek za vas, vaša Dragana Mirković - uzviknula je ona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading