Jago Dos Santos
Foto: Tanjug/TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Odbojkašica Maja Ognjenović bila je godinama u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem. Njihov razvod 2013. godine,itekako je iznenadio javnost, jer se očekivalo da svoju vezu krunišu brakom.

 

Ipak, oboje su na kraju našli svoju sreću kraj drugih ljudi, Maja pored Danila Ikodinovića, a Miloš je u braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Naime, poznati sportisti, tada na početku karijere, četiri godine uživali su u romansi, ali obaveze su ih vodile na razne krajeve sveta, što je umnogome doprinelo raskidu veze.

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, da bi se verili 2010. godine. Tada su oboje igrali u Olimpijakosu i živeli pod istim krovom.

Kasnije je Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin, i razdvajanje profesionalnih puteva nagovestilo je razlaz i na privatnom planu.

Podsetimo, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić nedavno su proslavili rođendan ćerki.

Njihova ćerkica Petra napunila je 5 godina, a Jelisaveta je podelila predivne momente sa svojom naslednicom putem Instagrama. Prvo je pokazala kako Petra igra na vetru, pa njihove trenutke sa putovanja kad je Petru bacala u vodu, a onda i devojčicu kako nosi balone.

U opisu je kratko napisala: Petra i dodala broj pet i nekoliko roze srca.

Usledilo je mnoštvo  komentara ispod objave, a među njima je bio i onaj od glumice Slobode Mićalović, koja je poručila - "Srećnooo" -

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading