Breskvica, Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pevačici Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica u subotu je na Pesmi za Evroviziju, gde se predstavila pesmom Gnezdo orlovo, iako su mnogi očekivali pobedu, ipak zauzela drugo mesto.

Naime, iako je Breskvica odnela ubedljivu pobedu po glasovima publik, žiri je presudio i pobedu je odnela Teya Dora, koja će sa numerom Ramonda predstavljati Srbiju na Evroviziji u Malemu.

O glasanju žirija na Pesmu za Evroviziji ne prestaje da se komentariše na društvenoj mreži X, te fanovi Breskvice uveliko komentarišu da je nepravda što ona nije pobedila na Beoviziji.

Na pomenutoj mreži danima kruže razni mimovi i upoređivanja Breskivice i Teya Dore, te mnogi korisnici dele svoje favorite. Međutim, jedna objava je privukla veliku pažnju.

Reč je o objavi majke repera Mihajla Veruovića Vojaža, sa kojim je Breskvica godinama bila u emotivnoj vezi i sa kojim je i započela svoju mjuzičku karijeru.

Njegova mama Žana na svom Instagramu nakon Teya Dorine pobede podelila je njenu fotografiju u znak podrške ovoj pevačici.

 

 

Ipak, mnogi su ovo protumačili kao njenu provokaciju za nesuđenu snajku.

- "Za one koji ne znaju ovo je Vojaževa majka, SVEKRVA RULES" - napisala je jedna korisnica društvene mreže X kada je podelila objavu Vojaževe majke. 

- "Klasična svekrva", "Užas", "Breskvica na aparatima" -  bili su samo neki od komentara ispod objave.

Inače, Breskvica je nakon pobede Teya Dore uputila koleginici podršku.

- Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva - napisala je ona na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading