Breskvica
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Velika prašina podigla se oko nastupa Anđele Ignjatović Breskvice na Pesmi za Evroviziju 2024, a sada je po prvi put nakon skandala otkrila kako se oseća.

Ona je sada u emisiji "Amidži šou" progovorila o svemu i sumirala utiske.

Breskvica

Printscreen/Pink.rs

 

- Odlično sam. Ja sam presrećna, jako sam ponosna kako smo odradili nastup, kako sam pevala, s obzirom na to da sam imala ogromnu tremu. Mislim da je sve ispalo savršeno. Baš sam ponosna, mislim da smo baš lepo odradili posao - rekla je Breskvica, a na pitanje da li je očekivala da će se posle završetka PZE dići ovolika frka, rekla je:

- Jesam, očekivala sam, iskreno. Šta god da sam do sada radila, uvek se digla neka frka i uvek se publika podeli na pola, ovi koji me baš vole i ovi koji me baš ne vole. Svađaju se međusobno i onda tu nastane cela frka, zapravo. I ti koji me ne vole, i oni meni donose, isto, tako da... Ne ljutim se na njih.

Breskvica

Printscreen/Pink.rs

 

Ona je potom dobila pitanje "Šta iskreno misliš o Sajsi MC?", koja joj nije dala ni jedan bod na takmičenju.

- Volela bih da joj niko nikada ne da nulu - kratko je odgovorila.

Ona je potom priznala da se više neće prijavljivati za pomenuto takmičenje.

- Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš, uradiš, nikad se više neću prijavljivati - bila je iskrena.

- Nisam bila tužna jer sam znala, prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila znala sam da neću proći - govorila je pevačica

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading