Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Miloš Miletić

Kreatorka Elena Nikolaevna iznela je negodovanje zbog pohvala na račun Jelene Karleuše i njenog angažmana na Paris Fashion week-u, a tim povodom oglasio je influenser Radun Bakić, poznatiji kao Redzumen i oštro osudio njene prozivke koje su, kako naglašava, neosnovane.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne bih to nazvala talentom, ali šta ja znam, ja samo baratam Džefinim krpicama i ne doprinosim srpskoj mogi i generalnoj kulturi države, ne pomažem mladim umetnicima, samo Karlita ide da se slika i onda pljuje sve žive koje postoje - napisala je ona u jednom kometaru.

- Da li je Karleuša platila ili stvarno misli da je transrodna osoba, pa je to razlog njenog angažmana? - napisala je Elena.

Radun je stao u odbranu naše pevačice, te izneo u javnost šokantne tvrdnje na račun kreatorke.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nešto ne bi nazvala talentom, ali je jako talentovana da uzme stvari za snimanje, nikada ih ne vrati i onda ih nosi na nekom splavu u Novom Pazaru! Ma sad će ona nama da objasni, ona doprinosi državi! - napisao je on, pa dodao:

- Koliko znam, ova osoba koja se naziva "stilistom" duguje Bogu i Ocu, pare i stvari koje je ukrala. Lično znam ljude od kojih je pozajmila stvari i nikad ih nije vratila. Kad ste c****i, barem ćutite, ne prozivajte ljude koji i da vas pljunu ne bi vas pogodili koliko ste nisko. I molim vas, moda jeste kreativnost, ali nekad vam treba i lova, pozajmićemo vam - dodao je Rudan.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da li neki stilista zna gde je ova haljina - upitao je uz fotografiju skupocene haljine jednog poznatog svetskog brenda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading