Dragana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković juče je obavestila javnost da je podnela zahtev za razvod braka.

Par se venčao 2001. godine, a sada je došlo vreme da stave tačku na njihov brak i kroz život dalje nastave sami.

Kako domaći mediji saznaju, Toni ima novu devojku sa kojom živi u Nemačkoj i ona je 15 godina mlađa od njega, navode domaći mediji.

Dragana

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako tvrdi izvor, njih dvoje uživaju u ljubavi i ne mare za komentare drugih ljudi.

- Toni već tri godine nije sa Draganom, upoznao je ovu devojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlepio za njom. Čak se i preselio u Nemačku zbog nje - navodi izvor za Blic.

Kako se dalje šuška, ta devojka nije jedina koju je Toni muvao. Sve su glasnije gradske priče da je Toni na nastupima Dragane Mirković muvao devojke i pokušavao da ostvari kontakt sa njima.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako navodi izvor, Dragana je sve to primetila, a najviše njegovu nezainteresovanost.

- Dragana je sve to donekle predosećala, ali nije bila sigurna da se nešto zaista dešava. Pa bili su 24 godine u braku, sve je bilo sjajno i bajno i sad odjednom ovo. Nije mogla više to da podnese i podnela je zahtev za razvod. Nije joj bilo lako, ali je tako najbolje - zaključuje izvor za gore pomenut medij.

Nakon što je Dragana poslala zvanično saopštenje medijima, Toni je odlučio da se povuče sa javne scene, te nije odgovorao na pozive naše redakcije, a ubrzo je i ugasio svoj Instagram profil.

Zvanično saopštenje Dragane možete pročitati ovde. 

Podsetimo, kako su ranije mediji pisali dvorac Dragane i Tonija nije u njihovom vlasništvu, a ovde možete pročitati detalje. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading