Dragana Mirkovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda za svako živo biće, a to je razvod braka.

Folk zvezda stavila je tačku na 24 godine dugu zajednicu sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a nedavno je u iskrenom razgovoru za medije otkrila i koliko je njoj zapravo ljubav bitna.

- U mom životu je sve počelo s ljubavlju. Ljubam prema najrođenijima, prema svom selu, muzici, prijateljima. Ljubav prema fanovima, porodici koju sam osnovala, i ona najveća, ne samo ljubav nego i večita zaljubljenost, prema mojoj deci. Ljubav je za mene sve, ljubav je život. Ako prestane ljubav, ja neću moći da živim. Jednostavno mislim da ne umem da živim bez ljubavi - rekla je Dragana i dodala:

Dragana Mirkovic

Foto: Ataimages

 

Ja sam u životu mnogo sebe davala, i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala, a nije mi bilo uzvraćeno, dobila sam na nekoj drugoj strani kao nagradu.

Mirkovićeva je priznala i šta to može lako da je rasplače.

- Mnogo toga može da me gane. Nije to samo izdaja ili neka bol. Kada sretnem starog čoveka na ulici koji jedva hoda, to ume da me zaboli. Više puta kada vidim baku neku kako prodaje cveće, a hladno je napolju, ja sve to cveće kupim samo da ona ode kući da ne mrzne. To su samo neke sitnice. Postoje mnoge stvari u vezi s kojima čovek ne može ništa da uradi - rekla je ona za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading